MSX banner
 Home

MSX Konami BookKonami BooktransparantNEtransparantEN

Ontwikkelaar: S*T*A*R
Uitgever: Matra Corp.
Jaar: 2012
Product: RB900
Medium: papier
Geluid: -

Een boekbespreking? Hier moeten toch spelbesprekingen staan?? In principe is dat waar, maar zeg nu zelf: Wat is er nu beter dan een bespreking over een boek met daarin een hele hoop spellen? Konami spellen! Beter gezegd, alle door Konami uitgebrachte en niet uitgebrachte MSX spellen.

MSX Konami BookS*T*A*R van Matra Automations levert hier ons (MSX liefhebbers) een juweeltje van een boek. Zoals gezegd staan ALLE MSX Konami spellen erin, met daarbij foto's per spel welke versies er uitgebracht zijn en in welke landen deze uitgebracht zijn. Tevens informatie over eventuele onofficieel uitgebrachte, zogenaamde bootleg versies. Prachtige kleurenplaatjes van covers, boekjes, cartridges en screenshots van de spellen zelf. Bij ieder spel een uitleg over het spel en aangevuld met prachtige illustraties uit de originele handleidingen, tips/truuks, cheatcodes en/of interessante weetjes. Heel leuk om door te lezen of gewoon te genieten van al het prachtigs dat Konami ons op MSX gebracht heeft.

Duur? Boeken zijn nu eenmaal duur! Zoals je misschien al gelezen hebt op mijn website ben ik grafisch vormgever en weet ik hoeveel research en uren er zitten in de opmaak van dit boek. Verder moet ik zeggen dat dit heel mooi, kleurrijk en overzichtelijk gedaan is. Precies zoals ik zo'n boek in gedachte had. Daarnaast weet ik ook wat de drukkosten zijn van zo'n dik boek, dus eigenlijk vind ik dat je met de prijs van € 30,- je een koopje hebt wat betreft dit boek. Een 'must have' voor elke MSX / Konami liefhebber en/of verzamelaar. Kopen dus!

 

 MSX verzameling

 RAY2DAY MSX SOFTWARE

 MSX informatie

 MSX spelbesprekingen
  Astrododge
  Cold Blood
  Eggerland Mystery
  Higemaru (Makaijima)
  The Goonies 'R' Good Enough
 Konami Book
  Kung-fu Acho
  Manbow 2
  Princess Quest
  Rambo
  Stray Cat

 MSX emulatie

 Links

Zilog Inside

Online Musea